SRNDPTY

DIT IS SRNDPTY

Vandaag ga je onthouden als de dag waarop je jezelf extra geluk en tijd cadeau hebt gegeven. Confronterende momenten in TL-verlichte pashokjes zijn voorbij. Net als de teleurstelling wanneer je je nieuwste fashionaanwinst voor het eerst uit de wasmachine haalt. Of die keren dat je op een feestje binnenkomt en je niet de enige blijkt die moeiteloos eyecatching items uit de warenhuisrekken weet te halen.

 

Vandaag heb je SRNDPTY gevonden.

 

In je leven geef je ongeveer 60.000 euro uit aan kleding. Dat is een klein appartement (oke, niet in Amsterdam misschien), 30 keer luxe op vakantie of 600 keer uit eten in een goed restaurant. Precies, dat is veel. Heel veel. Niet gek dus dat je je bij het opruimen van je kledingkast weleens schuldig voelt. Over die impulsaankoop die je nooit gedragen hebt. Over het te dure shirt dat je gezicht doet verbleken. Of over dat designerjurkje dat toch net iets te kort is om naar het werk te dragen. En denk vooral niet aan die knellende jeans die je steeds weer herinnert aan goede voornemens waarvoor je echt veel te weinig tijd hebt. 

Survivallen in de drukke winkelstraat hoeft niet meer. Vaarwel parkeerstress. Nooit meer onzekerheid tijdens het passen of frustratie over onjuiste maten. Vroeg je je nooit eerder af waarom shoppen zo zwaar kan zijn? 

En vanaf nu behoren shopdrama’s voor jou tot het verleden. Nu je SRNDPTY kent, kun je jouw persoonlijke stijl verfijnen. Pasvorm is nooit meer een issue. Die is namelijk altijd goed en Hollands: niet te kort, niet te strak en altijd comfortabel. Alle items hebben subtiele details die rondingen op de juiste manier accentueren. Tegelijkertijd camoufleren ze de dingen waar jij minder blij mee bent. Niemand die jouw onzekerheden ziet. Integendeel. Je ziet ze denken: zo, zij ziet er goed uit! Bereid je dus maar voor op een gigantische boost van je zelfvertrouwen. 

 

Nee, we zijn er nog niet.

 

Kwaliteit staat bij SRNDPTY boven alles. Iedere stof, elk ontwerp, alle producties: onze controlfreaks zitten erbovenop. De familieateliers waarmee we samenwerken zijn allemaal gevestigd in Nederland. Dat maakt SRNDPTY duurzaam en de productie eerlijk en verantwoord. Er gaan geen onnodige marges naar transportkosten en er is geen bulkproductie nodig om de prijs te drukken. Net als dat we geen dure marketingcampagnes verzinnen of advertenties plaatsen in tijdschriften. Door al deze keuzes, krijg jij een prachtig, vrouwelijk en uniek kledingstuk voor een eerlijke prijs. Daar voelen wij ons goed bij en jij hopelijk ook!

Ben je retailer en wil je naar de B2B, klik dan hier 

Ben je consument en wil je je garderobe aanvullen met het prachtige SRNDPTY, klik dan hier 

 

Donavan

Deze categorie bevat nog geen producten.