Trots op de kledingmerken Blutsgeschwister, Donovan Jeans, Fifty Four Jeans, Natural World en SRNDPTY!

Pro 4 is enthousiast distributeur van een aantal prachtige kledingmerken. In de Benelux vallen de merken Blutsgeschwister, Donovan Jeans, Fifty Four Jeans, Natural World en SRNDPTY onder de verantwoordelijkheid van Pro 4.

 

Blutsgeschwister

In 2001 werd in Duitsland het eigenzinnige dames modemerk Blutsgeschwister opgericht door een kleine groep vrije geesten en levensgenieters. Een van hen was Karin Ziegler, die tot op de dag van vandaag verantwoordelijk is voor de creatie van alle collecties. Lees meer.

 

Donovan Jeans

Ervaring, volwassenheid en beste technologie staan ten dienste van het merk om het succes van de verschillende productiefasen te garanderen:scheuren, rafels, verkleuren en vlekken. Het resultaatl: iedere jeans ziet eruit als een vintage stuk en anders en uniek. Lees meer..

  

Fifty Four

1954, Italië. "We wilden een informele, frisse en boeiende look creëren. We wilden voldoen aan de verlangens van velen. Grensverleggend en origineel zijn, met een sterke persoonlijke uitstraling. We wilden een merk zijn dat zowel krachtig als nieuw en zowel jong als solide is.". Lees meer..

  

SRNDPTY

Vandaag ga je onthouden als de dag waarop je jezelf extra geluk en tijd cadeau hebt gegeven. Confronterende momenten in TL-verlichte pashokjes zijn voorbij. Net als de teleurstelling wanneer je je nieuwste fashionaanwinst voor het eerst uit de wasmachine haalt. Of die keren dat je op een feestje binnenkomt en je niet de enige blijkt die moeiteloos eyecatching items uit de warenhuisrekken weet te halen. Lees meer..